Menu

Onze Werkplaats COBA

Bij de Werkplaats COBA (Creatieve, Ontwikkelingsgerichte Begeleiding en Activiteiten) bieden wij een plek voor verschillende mensen. Wij bieden een persoonlijke en creatieve aanpak en verscheidenheid in ons aanbod. De begeleiding wordt verzorgd door onze professionele en enthousiaste begeleiders Anne-Matthijs en Robin.

Anne MatthijsAnne-Matthijs: “Tijdens mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik begonnen met werken bij ABO Ondersteuning. Na mijn studie zijn mijn werkzaamheden bij ABO Ondersteuning aanzienlijk gegroeid. Ik ben bij verschillende gezinnen werkzaam als begeleider en daarnaast actief in de Werkplaats (op de locatie Noord in Arnhem). Met mijn ruime ervaring als begeleider, zowel in Nederland als daarbuiten, kan ik jongeren helpen met hun ontwikkeling. Tijdens mijn werkzaamheden ben ik steeds meer de waarde van creatieve activiteiten op de ontwikkeling van mensen gaan inzien. Deze inzichten hebben bijgedragen aan het tot stand komen van de werkplaats waarin ik kinderen en jongeren begeleid. Mijn expertise is het begeleiden van kinderen en jongeren met ADHD, Autisme en aanverwante problematiek. Daarnaast heb ik ook ruime kennis en ervaring in het werken met andere doelgroepen.”

Robin: “Ik heb een studie gevolgd in Webdesign en Grafische Vormgeving en heb daarnaast een bedrijf gehad in het verkopen van speelgoed. Dankzij Anne-Matthijs ben ik enthousiast geworden over het begeleiden van kinderen met een rugzakje. Dit werk doe ik nu al ruim twee jaar met heel veel plezier. Het is een geweldige baan waarbij ik activiteiten bedenk die mij als kind ook blij maakten.”

Bekijk het activiteitenprogramma
Stuur bij interesse/vragen een e-mail naar: info@abo-ondersteuning.nl of bel naar 026 – 84 84 166.

Werkplaats COBA
Velperweg 25, 6824 BC Arnhem