Menu
Mooi initiatief

Met erg veel plezier heb ik onlangs een rondleiding gekregen op jullie kantoor. Zoals jullie al merkten ben ik erg enthousiast over de Werkplaats, zo`n mooi initiatief en wat leuk dat het zo goed loopt!

Arjan
Bijzonder anders

Zeer professionele partij die de behoefte goed bekijkt en de juiste begeleiders erbij zet. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Niet alleen voor je kind, maar zeker ook voor het gezin. Wij kunnen, na vijf jaar, eindelijk zeggen dat we weer op weg zijn naar een gezondere situatie. Daar zijn we ABO zeer dankbaar voor.
Duizend maal dank Ralph en Niek!

Mireille
Betrokken en deskundig

Sinds een paar maanden nemen wij voor onze zoon met een spierziekte hulp af bij ABO. Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij ABO. Ralph en Niek hebben veel oog voor de hulp die nodig is, en zijn ook erg betrokken. Wij hebben twee vaste ondersteuners, die onze zoon helpen bij ADL en ook ondernemen zij samen dingen buitens huis. Het klikt voortreffelijk tussen onze zoon en de ondersteuners. Wij zijn als gezin erg tevreden!

Margje
De juiste balans

Wat ik zo goed vind aan ABO is dat zij erkennen dat ieder mens uniek is en daarbij past een begeleider. Ze bieden daarmee echt met recht zorg op maat en zorgen en zoeken net zolang totdat de juiste match is gevonden. Hun visie is dat als de match goed is, komt er vertrouwen en ontstaan er een goede samenwerking. En dit klopte ook in ons geval.

Verder zorgen zij ervoor dat zowel kwaliteit als continuïteit wordt bewaakt. De doelgroep zijn mensen die gevoelig zijn en behoefte hebben aan duidelijkheid en een vaste vertrouwde begeleider. Juist in deze tijd waarin we juist in de hulpverlening constant andere gezichten zien, biedt ABO een vaste begeleider met wie een vertrouwensband wordt opgebouwd en gehandhaafd. ABO bewaakt dit door veelvuldige contactmomenten met zowel begeleider, het kind en diens directe betrokkenen. Gewoon een normaal gesprek van mens tot mens, zoals het hoort.

Bij de begeleiding wordt gewerkt met vooral het talent en kwaliteiten van de mensen die worden begeleidt, zodat er meer zelfvertrouwen komt en zelfredzaamheid en autonomie”. Hierin zoeken ze bij ABO constant de juiste balans tussen versterken van wat je al kan en het leren van nieuwe vaardigheden en op een plezierige manier.

Thomas

Deel jouw ervaring