Extra activiteiten

Extra activiteiten

Hierbij een greep uit ons aanvullende aanbod:
 

Vakantieplanning
In de vakantieperiodes bieden we een gevarieerd programma aan voor jong en oud. Kinderen en jongeren kunnen aansluiten bij activiteiten die passen bij hun interesses. Denk aan sport, spel, creatieve activiteiten en leuke uitstapjes. Interesse om deel te nemen in de zomervakantie? Neem contact met ons op.

Boerderij
In de vrije natuur en tussen de dieren bieden we een fantastische plek aan om te ontspannen, te spelen en te leren. Op de boerderij is er tevens ruimte voor kinderen en jongeren die uitgevallen zijn op school of dreigen uit te vallen. Dagen en tijden zijn in overleg te bepalen.

Muziek

Beginnende en gevorderde muzikale talenten zijn welkom bij muziekdocent Herman. Er staan allerlei mooie instrumenten klaar: gitaar, basgitaar, djembé, cajon, drumstel, keyboard en ook microfoons om door te zingen. De dag en tijd stem je in overleg met Herman af. Liever samen muziek maken? Dat kan in onze eigen ABO Band!

Jongerenavond: Kookcafé
Het Kookcafé is een ontmoetingsplek voor jongeren vanaf +/- 13 jaar oud. Samen worden er heerlijke gerechten bedacht, voorbereid en gekookt. Er is ruimte en plezier en ontspanning, waarbij tegelijkertijd gewerkt wordt aan doelen als zelfstandigheid vergroten, oefenen met sociaal interactie en zelfvertrouwen opdoen. Het Kookcafé is om de week op dinsdagavond.
 
Rots & Water Training

Rots & Water is een weerbaarheidstraining en een sociale vaardigheidstraining. Het is bedoeld voor kinderen die meer voor zichzelf mogen leren opkomen of voor kinderen die juist hulp nodig hebben om zich te leren beheersen. Op verzoek bieden we deze training aan.

Creatieve werkplaats: Buiten de Lijntjes
Buiten de lijntjes (BDL) is de creatieve werkplaats waar kinderen en jongeren samenkomen en worden gestimuleerd om zich op creatief- en persoonlijk vlak te ontwikkelen. En dat mag buiten de gebruikelijke paden, graag zelfs. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend bieden we een gevarieerd programma aan.
 
16+ avonden 
In het centrum van Arnhem. Activiteiten die door jongeren zelf worden bedacht. Denk aan bowlen, poolen, bezoeken van een film of wat drinken in een café. Het doel is andere jongeren ontmoeten in Arnhem en omgeving die ook de wens hebben om hun sociale netwerk te vergroten.

Een vraag? Meer info? Samenwerken? Leuk!
We komen graag met je in contact.


Agenda Zomervakantie 2022

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag