Werkwijze & Tarieven

Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Wanneer gezinnen of zelfstandig wonende jongeren hun zorgvraag aan ons kenbaar maken, nemen wij altijd telefonisch contact op om een kennismakingsafspraak te plannen. Die kennismakingsafspraak vindt in principe plaats bij de zorgvrager thuis. Op die manier krijgen wij namelijk een goed beeld van jouw gezins/woonsituatie. Deze wordt dan ook uitgebreid besproken.

Als zorgvrager krijg jij de ruimte om jouw zorgvraag te schetsen, en waar nodig stellen wij vragen, om zodoende jouw wensen en behoeften boven tafel te krijgen. Afhankelijk van de gezinssamenstelling en wensen, vind er eerst een gesprek met enkel de ouder(s) plaats, of wordt het kind/de jongere direct erbij betrokken.

Wij vinden het belangrijk dat jij als zorgvrager de ruimte voelt om het gesprek en de toekomstige begeleiding vorm te geven op een manier waarbij jij je prettig voelt. De zorgvrager staat bij ons centraal.

Financiering
  • Via samenwerkende gemeentes (verwijzing via wijkcoach of jeugdconsulent van jouw gemeente nodig)
  • Persoonsgebonden Budget (s.v.b.)
  • Samenwerkingspartners (betrokken organisaties; scholen etc.)
  • Particulier (eigen financiering)
Tarieven

Elke vraag is uniek, en afgestemd op jouw wensen.
Het standaard uurtarief is €48,60 per uur.
Aan de geheel vrijblijvende intake, waarin wij samen jouw zorgvraag doornemen en de mogelijkheden bespreken, zijn geen kosten verbonden.